Vad ville haren säga mig?

Ännu en vecka har passerat och jag är mycket nöjd denna vecka. Hovslagare Kent med hovslagare praktikant Johanna var här i onsdags och äntligen har Graciano fått skor på alla fyra hovarna trots att hovarna hade små hovfrakturer på sidorna. Nu kan alla  hästarna fungera för ridning, även lilla Imperia. Eftersom kostanden för att sko hästarna är  ganska hög och då kunde alla skor återanvändas eftersom de bara har varit på bete och inte ridits, kommer medryttare få betala en viss del av skoningen . Detta har accepteras och då jag får förfrågan om eventuellt nya medryttare kommer även de få betala en liten summa varje månad.

Det är framför allt Graciano som jag söker medryttare till . Kollega Carolina på mitt  andra jobb är intresserad men är med familjen på semester just nu.

Kent jobbar rotated

Kents hovslagare logga på hovslagarebenskyddet. Här skor han Graciano.

Johanna praktikant rotated

Praktikant Johanna hjälper till och lär sig av Kent. Hon går sin utbildning i Skara.

Emma och hennes familj kom för en Svaneholm slotts runda med avslutande  picknick som i torsdags.

att halla hastigheten

Att hålla hastigheten. Det gjorde Heljar denna dag i värmen.

Heljar pa utfard

Heljar på utfärd, han  är en av huvud deltagaren.

Städningen på loftet går mot sitt slut. Varje gång jag går upp för att kasta ner ny halm , tar jag med något som är inplastad och visst är det många saker jag inte alls hade en aning om att vi hade. Bland annat ett elektrisk flug- fångare för inomhus bruk . Insekterna ska dras till ljuset , värmen och sedan ”grillas” och ramla ner på botten . Den kommer att säljas nere i carporten så klart. Ett annat fynd som har rengjorts är denna överraskningen . Även den kommer att bli till salu.

loftfynd rotated

Jag såg en hare skutta förbi  då jag höll på med att färdigställa butiken som i torsdags.

Ja, vad är det nu som haren ville säga till mig enligt Solöga?

Budskap: ” släpp taget ” och ge dig hän i glädjen. Ta det avgörande steget nu. Min gåva till dig är att visa FÖRETAGSAMHET ……… tänka sig……     Jag ska beställa en fin  butiksskylt omgående.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment