Det bokade bordet engagerar förbi gående

Det fina höstvädret är tillbaka och det är konstigt att se och höra getingar och flugor . Blommor håller sig kvar men visst ändras träden i de vackra färger som man är van att se i oktober och löv ramlar av . Medryttarna rider och det är härligt att hästarna kommer ut och Imperia har tränats i veckan av Cicci och väninna Linda .

Medryttare Emma och Ida har varit i Ullared och shoppat loss. De har köpt regntäcke till Heljar och schabrak  . Då vi har slutat med eksemtäcke har han kliat sönder lite på manen och vid svansroten . Nu vid regn kommer han ha regntäcke på sig . Eftersom han sätter vinterpäls nu så får det inte bli för tätt och varmt. För hans skull hoppas jag på lite kallare än 14-15 grader som vi nu har haft.

Halloween tema gör succé, många  stannar till vid carporten och kollar uppdukningen till de döda djurens ära. Mina korta öppningstider gör ändå att det blir försäljning både i gårds och hembutiken . Lite saker som finns gratis har plockats upp och kommer till nytta i någon annans hem.

Såg att dovhjort David inte kom med förra gången . Det är speciellt viktigt då  en Dovhjortshane förolyckades i vår skoghage.

Dovhjort David rotated

Dovhjort David vid halloween bordet

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment