Sjukskrivning fortskrider , tyvärr….

Veckan som varit, handlar  om hög cortison behandling och jag har mina förhoppning är att allt elände bra ska försvinna. Men det går inte så snabbt…. Jag har fortfarande utslag, krustor och visst kliar det på nätterna. Som en effekt av hög Cortison dosering får jag en extra  energi kick varje morgon och använder den energi att göra rent och fint här hemma på ställen  som inte har uppmärksammats. Bland annat i tvätt stugan  och lådorna under tvätt ställ.

Tillika har min injektion av inspiration från Grevinnans butik förra söndagen, bidragit  till att vår större Carport har rengjorts från onödigt material som ska kastas på återvinnings stationen imorgon. Massor med spindelväv har sopats ner från väggarna. Lite hjälp har jag fått från yngsta sonen Erik. Tjänst och gentjänster. Denna nya yta kommer att vara en del av ” nya Conquistagårds” andra hand butik. Bakom carportsytan finns två rum som ska fungera som lokal för inrednings artiklar. Det blev alltför mycket damm i fölboxen i stallet.

Det är roligt med nytt Conquista gårds projekt eftersom jag är fortfarande sjukskriven och hästarna sköter sig ute på betet. Jag har bara att se till att det finns rena vatten kar  med påfyllt vatten och att Lilly och Imperia får lite tillskott av hö utlagt  morgon och kväll eftersom betet börjat ta slut i den hagen .

Som alltid, göra det bästa av en tråkig situation. Besöka något som gläder en och unna sig god mat och dryck. Njuta av lediga mornar , äta frukost i sängen och därefter somna om.

Eftersom sparsamt med insekter än så länge får hästarna gå ute tills det att hovslagare kommer v 29. Vädret är också lagom varmt så de har det bra att sova ute nattetid. Heljar har några eksem under eksemtäcket på benen som jag smörjer med en smörjande, skyddande salva.

De andra är skadefria vilket jag är mycket tacksam för då jag har mina problem och min man Johan ont av sitt dåliga knä. Väntar på planering för att byta knäled.

Även vår kära gamla golden retriever Doris, hänger med om än med sina kortare promenader.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment