Conquistagårdsbloggen v 22

Idag är huvudämnet skönhet. Jag beskriver mycket  hur vackert det är i ute i naturen just nu . Från hägg till syren och nu kommer guldregnet. I trädgården är snart äppleträden färdigblommade och de vita bladen ligger som en matta under trädet. Jag fick frågan av yngsta sonen Erik ” undrar vad det är som gör att människan tycker våren är vacker ?”  Det borde vara en framgångsfaktor som att grödor växer och blir grönt, kan bli mat för både människa och djur. De små vita blommorna kommer att bli frukt, men ändå, vad är det som gör att vi tycker vissa saker är vackra? Det tål att fundera över.

Efter hägg, syren och så guldregn
Trädgård äppelblomning

I  slutet av denna blogg kommer jag leverera det mest vackra jag har sett på länge….. jag ser det varje dag men tänker inte så mycket på det då. Dags att uppskatta de vardagliga små sakerna, upplevelserna.

Äldsta sonen Calle har varit ute i helgen. Det är han som delade mitt intresse förr i tiden men har lagt det bakom sig för att ägna sig åt storstadslivet och jobbkarriär. En bekant till oss, Ulrika som är ett stort fan av Gaucho hälsade på. De två red ut tillsammans . Det är ungefär en gång per år som Calle dammar av sin ridhjälm. Svar på frågan hur det gick med ridningen svarade han, ”det sitter i ryggmärgen” är som att hoppa på en cykel och börja cykla…..

Ulrika på Gaucho som visar att han är hingst nummer ett +  Graciano och Calle

Ny medryttare Linnea hälsas välkommen hit ut till Conquistagård. Hon rider Gaucho i veckorna kvällstid.

Linnea och Gaucho

Nu till det utlovade skönhetslöftet. Hästfotograf Erika Aouda har fixat med bilderna efter Gauchos fotografering och resultatet är något av det finaste jag sett.

Eller vad tycker ni ridguidens blogg läsare?

Jag har fått fyra av hennes bilder med hennes vattenstämpel på att sprida på sociala medier som tack för hjälpen. Jag kommer visa en bild i taget, bara för att kunna suga länge på den karamellen.

Jag ska titta igenom hennes bilder och bestämma mig för ett köp till en” hederstavla” på Gaucho med guldram så klart. Kan tips om att ta kontakt med henne eller se vidare på hennes instagram fotograferikaaouda.  Hon utgår från Trelleborg. Stort tack Erika!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment