Andra hand butiken

Ny månad och så lite december tradition. Jag får känslan av att vi startar julen allt tidigare . Jag kan redan se julgranar inomhus som lyser upp vardagsrummen då det för övrigt sparas på elen. Fullt med julsaker i affärerna. Jag för min del plockar fram de gamla  vanliga med undantag från en frostig julkrans som jag inte kunde motstå. Som igår kom adventsljusstakarna upp och julbelysning i sadelkammaren har lyst några kvällar . Vid grinden satte jag upp lilla ljusträdet igår kväll. Därtill granris lite här och där. Det får räcka.

utomhustomte rotated
Utomhustomte

”Lill Ida” som nu är 15 år och inte så liten längre , har varit i stallet både lördag och söndag för att pyssla med Heljar. Hon är en återvändare, var mycket i stallet förr.  Efter en hästolycka i ett annat stall blev hon avskräckt att vara med hästar.

Hoppas lite av hennes avkoppling , utveckling kan vara just här i stallet. Anledningen till smeknamnet Lill Ida var ju att den andra Ida som rider här  är några år äldre. Istället för efternamn blev det Lill Ida. Vi får ändra på detta nu  Ida L och Ida K går ju också bra.

Lillida rotated
Ida L och Heljar

Kolla masken prov på Heljar och Graciano visade på inga parasiter. Bra!  då vet jag att det inte är behov av avmaskning.

Medryttare har varit ute lördag och söndag och det blir mindre ridit i veckorna. Jag har svårt med att rekrytera medryttare mitt i veckan. Nu har jag anmält om AF skattsedel och då detta blir godkänt kan ridningen godkännas som friskvård genom friskvårdsbidraget. Tänk att denna sorts friskvård är både för kropp och själ.

För min egen del funderar jag mycket över min egen utvecklingskurva. Vet inte ens hur många som följer livet på Conquistagård och hur det tas emot. En gång i tiden deltog jag på en företagsföreläsning där ”BlondonBella” föreläste. Jag är ju bara en promille av hennes framgång och tänker vad är det som fattas. Detta medför att jag från och med nu tar tag i mitt instagram konto och gör verklighet av Andra hand butiken . Jag tror att idéer ska verkställas  strax efter förberedelsen är gjord annars är det risk att det rinner ut i sanden , blir inget av det.

andra hand butik rotated
Andra hand butik

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment