Så fint med frost

Fullmåne och så lite snö. Det bli hur bra som helst med tanke på hur vi kan spara el. Julstämningen börjar ta form. 

sa fint med frost
Så fint med frost

Det kan bli andra sätt att uppleva vintern som i lördags kväll, en liten lägereld alla tre sönerna , Emma och lille Wilhelm hemma. Nya gitarren och så kall…. brrrr öl. Alla är samlade för imorgon är det julbord med syster och resten av släkten. Pappa har ju fyllt 90 år och bjuder på restaurang.

Innan julbordet var hovslagare Kent här, han kom redan 07.30 för att hinna sko två hästar innan han och hans familj tar flyget ner till Portugal över jul och nyår. Tre timmar skoning men eftersom hästarna sköter sig, kan jag hålla värmen med att mocka och fixa med hö kassar och fylla på vatten. Skönt att det blir klart nu på förmiddagen så som jag brukar göra.

Tack vare Ida.L kommer nu Heljar ut lite mer på lite ridturer . Även Charlotte har trotsat väglaget och red Graciano som i lördags. Fortsätter snölagret blir det att börja brodda hästskorna.

Det fortsätter att fyllas på i min lilla ”andra hand ”butik och på söndag 18/12 11-14.00 finns det möjlighet att fynda . Bland annat kommer denna TEKLA sadel att vara till salu.

sadel till salu rotated
Sadel till salu

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment