Äntligen kom då  solen och värmen

I börja av veckan mössa på och påsk blommor fick komma inunder natten.

i borjan pa veckan rotated
Äntligen kom då  solen och värmen 4

Ja , veckan har varit aktiv  med  hästarna tack vare Emma och Ida som kommer trogna trots dåligt väder men deras belöning blev som nu i helgen .  De har ridit fredag , lördag  och söndag . Dessutom tagit sin tid att tränat Graciano och Imperia . Både Imperia och Graciano tränas och det är verkligen kvalitet tid för dom . Heljars vinter päls är av och han är så blank och fin nu. Det är dags att börja med eksemtäcket nu om värmen håller i sig.

Graciano har satts igång sakta och inga  upphakningar har noterats. Lilly är på topp , inga svullnader på benen och mycket rörlig och stark . Glad över hästarnas hälsa då Doris är gammal och bidar sin tid. Hon är glad,  viftar på svansen då vi kommer hem och ökar takten på väg hem då hon vet att maten ska serveras. Alla mattor hjälper henne att snabbar komma upp, för visst vilar hon mycket. Men inget flåsande då hon vilar . Det tolkar vi att hon har inte ont . Vi tar en dag i taget.

En av våra korta promenader med Doris, fann jag denna vitsippa som öppnar blombladen mot solen. Även gamla Doris får möjligheten att möta våren 2024.

vitsippa blommar ut rotated
Vitsippa 7/4 2024

Även andra har njutit av den sköna varma vårdagen idag och igår

Doris och Mister var katt rotated
Doris och vår katt Mister

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment