Gaucho får behandling

Allt har lugnat ner sig och det börjar en vardag igen efter Falsterbo horse show 2022. Jag har fått nya bilder på Conquistagårds hästarna Lilly och Graciano på Dressyrarenan genom vänner från Havberg,  Thomas och Nathasja,  Stutteri Engelstjerne fanns med i publiken. Roligt att förstora upp och göra fotokopia . Hästfotograf Erika  var och fotograferade kvällen före, de nya foton är ju vid självaste ”liveuppträdet” man riktigt känner farten och publikens respons .

Nathasja och Thomas  bor uppe på höjden av Havberg och vi är hästkollegor med våra företag. Det är PRE hästar de föder upp och hon satsar på den guldfärgade genen. Kolla in hennes hemsida.

guldfargade avkommor rotated
Guldfärgade avkommor.

Gaucho får behandling hemma i stallet för sin svullnad på frambenet. Jag har fått låna av Nathasja och behandlingen tar 15 min  varje kväll.

gaucho far behandling rotated
Gaucho får sin kvällsbehandling.

Min vän Cissi som har varit mycket hos mig, genom arbetsträning i stallet men även som medhjälpare och god vän . Hon behöver inte visa sina tavlor här på gården i extra boxen. Hon har redan haft utställning två helger på rad i en lokal i Svedala och sålt de flesta av tavlorna redan. Så roligt för henne. Vi besökte henne förra helgen. Jag blev förtjust i en tavla med ros motiv, det är ju min älsklingsblomma, tyvärr var den redan såld. Johan, min man, fann en annan typ av målning som han också köpte av henne.

Cissi med den fina utsallningen rotated
Cissi med sin fina utställning.
cissis ledord rotated
Cissis ledord.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment