I andra hand

Det har prövas med olika slags benämningar vad min lilla stallbutik ska heta. Det är inte enbart hästprylar utan kan bli andra gamla ting också. Jag vill inte specificera för mycket att det kan bli en besvikelse mellan vad som kan erbjudas och namnet. Så allt det ”vanliga” som sekund hand, retro , antikt har valts bort och det bästa hittills är i all enkelhet ”i andra hand” Jag och min man Johan, har köpt lecablock att ha som stomme till min lilla affärs disk. En furu skiva kunde återanvändas från ett gammalt soffbord.

Söndag eftermiddag värmde solen och från ingen stan kom en trollslända flygande, 30 oktober. Eftersom det var länge sedan jag kollade på Solögas meddelande om vad olika djur vill ge oss för budskap, gjorde jag det för händelsen var så unik.

Detta är trollsländans budskap

”Du har en stor andlig gåva, använd den ,lyssna på den, lita på den och lev andligt”    Den som lever får se….

Just nu säljer Dollarstore en massagepistol  uppladdningsbar och 4 arbetsdelar för 400kr. En sådan har jag investerat i för att ge Lilly ökad blodgenomströmning i framför allt höger skinkmuskel.

massagepistol

Dessutom har Alexandra som red Gaucho mycket vid uppvisningar och Falsterbo horse show 3 gånger hållit lektion för medryttare Charlotte och Linnea. Hon tipsar om hur Lilly och även Graciano ska arbeta mer med ryggen, skrittas och tölta i samlad form.

F1
Alexandra och Charlotte FHS 2022.  
bra lilly
Bra Lilly Alexandra och Lilly för många år sedan , syns på färgen.

Nya medryttare kom som i söndags och alla de tre skodda hästarna, Graciano, Lilly och Heljar kom ut på en höstrunda. Att Imperia blev kvar ensam klarade hon bra. Det som jag tror ska göra henne orolig för är hon inte. Mer att små förändringar i närområdet gör henne ängslig och tveksam.

Mejl kontakt ända från Finland har det blivit.  De undrar över någon paso peruanohäst till salu. De har haft paso peruanohästar sedan 2002 , en helsyster till vår Berenice och en halvbror till Gaucho . En av deras paso peruanohäst var terapi häst till hennes mamma , som med epilepsi och Alzheimers sjukdom började rida då hon var 75 år. På you tube kunde jag se hur Hilka vid 80 års ålder red ut i skogen med sällskap.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment