Så mycket fint men lite dyrt…

Jag är hemkommen  från MAS  borta bra med hemma bäst. Efter avslutad tredje antibiotika kur kommer eländet tillbaka. Vätskande sår och nya eksem som blommar upp . Ja , nu tillhör jag hudkliniken i Malmö, bara hålla humöret uppe och ringa dit imorgon om min uppföljningstid kan tidigareläggas från onsdag till måndag.

Midsommarafton visade sig på sin rätta sida med sol och svag sommarbris. Som utlovats ,kom ett lätt sommarregn vid 10 tiden. Vi hade en sittning med sill och potatis, jordgubbar kl 13.00  med familjen  och 17.30 kom goda vänner och de stannade länge denna midsommar natt. Vi kom inte i säng förrän strax före klockan 3. Det är många, många år sedan vi lade oss så sent. Tur att hästarna är ute på bete, annars hade det varit att stiga upp efter några timmar. Därefter, midsommar dag kom den andra Lindgren familjen, Gustav och Emma  med lilla barnbarnet Wille. Det lagades god mat och de stannade över natten.

Familjen är viktig, speciellt vid de svenska högtiderna.

Inte så mycket med hästarna just nu och med tanke på mina omständigheter är jag tacksam för deras utevistelse. Idag söndag  har det blivit en utflyktsrunda med familj Lindgren junior till bland att Grevinnans gårdsbutik, strax utanför Skurup.

Vilken butik, blev mycket inspirerad. För att få fotografera de olika rummen med inredning skulle det frågas om tillstånd. Jag valde att ta några bilder utanför. De har vunnit butiks utmärkelser och inredningsmagasin har skrivit fina artiklar om denna speciella inredningsbutik.  Min lilla stallbutik borde göras om till något helt annat .

vacker vy rotated
Vacker vy Från parkeringen går man igenom denna gång
tradgards detaljer rotated
Fina trädgårds detaljer

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment