Inte allt som det finns förklaring till orsak till sjukdom

Efter en hel vecka inlagd på MAS med ett stort antal blodprov tagningar och genom röntgen av alla organ har jag ingen diagnos vad mina besvär beror på och därmed ingen inriktad behandling. Jag fick skrivas ut till sist i fredags . Lika svårt att komma ut som att komma in. Men Sverige har en fantastisk akut sjukvård med underbara människor som bryr sig. Jag ser fram emot de två vävnadsprover som togs i måndags. Svar efter ca 2 v.

Andra underbara människor är Johan, min man  som fyllt på vatten och kollat hästarna. Även Emma och Ida har varit ett stort stöd och varit ute hos hästarna och tagit massor med foton och videos. Allt för att uppmuntra mig. 

Jag skulle vilja samman fatta denna vecka med fantastiska  bilder och videos på instagram gjorda av  Emma Blomquist. Jag kan ju inte förmedla videos på denna blogg men uppmanar att se hennes fantastiska konstnärliga foton. När någon tappar farten, tar någon annan vid.

sommarbete
Sommarbete
en puss till Heljar
En puss till Heljar
En puss till graciano 1
En puss till graciano

Tack Emma och Ida.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment