Så småningom

Ännu en vecka och ingen vår ännu . Kall vind och minusgrader på nätterna . Igår,  fredag när jag startade bilen var det 6 minus grader klockan 06.30 . Hästarna har täcken på fortfarande. Till och med Heljar som vi borstat av så mycket vinterpäls fick regn täcke på igår. Vår blommorna drar i hopa sina blomblad till skydd , precis som jag själv gör med plädar trots att  vi eldar i braskaminen.

Vi är energisnåla här hemma , i alla fall  min man. Dagtid har vi ca 15 grader . Det är att ha varma tröjor på och röra på sig .  Extra skönt när baskaminen tänds senare på eftermiddagen.  Det som känns som en ny årstid är att det är ljusare. Vårvindar ska snart komma och vi kommer att må bättre av det.

Trots det kyliga och framför allt blåsiga vädret kommer Ida och Emma ut. De rider ut  med Heljar och Lilly trots att vinden är hård. Därefter träning med Graciano med sina hovboots.

I morse vaknade vi av något som rasslade på sovrummets fönsterbleck. Katten var ju inne …. Förhoppningsvis inte en råtta ?  Då min man tittade ut såg han att det var en ekorre. Då blev jag nyfiken att ta reda på vad ekorren vill säga oss denna lördag morgon . Enligt Solöga är budskapet  ” Ut med det gamla in med det nya ”   Så förståndigt , nu ska det bli vår!

I brist på avsaknad av värme och  vårsådd utomhus , har jag för sått inomhus i köksfönstret . Tänk bara efter några dagar kommer första tecknet. Det nya är  verkligen  på väg.

Så småningom
Yes
Så småningom
Så småningom
Så småningom
Hon kom in

Även hönan med sina kycklingar togs in. Gläds att få påsk pynta.

Conquista Gård

Ridguiden

Så småningom

Så småningom

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment