Att våga gå ur komfort zon

Vår yngsta son Erik och därmed den som ska lämna föräldrar hemmet sist, blir ju lite bortskämd och man tycker att det är väl inte nödvändigt att flytta hem just nu. MEN så sker det  och så sker nästa  plötsliga händelser att han ska bege sig till andra sidan jordklotet som utbytesstudent till Hong Kong. Men tänk att allt gick bra. Tack vare modet att åka iväg som öppnades nya dörrar.

En god studie vän från London som också var utbytesstudent  i Hong Kong. Han har nu hälsat  på Erik i  Malmö förra veckan. En  annan dörr som öppnades var att han träffade sin kärlek Emely i Hong Kong . Hon är student från Danmark . Studerar i Köpenhamn. Erik i sitt studentboende i Malmö på andra sidan Öresundsbron. Så nu träffas de båda så ofta de kan  tack vare bron. Även broar ger möjligheter till möten.

Nu menar jag inte att man ska åka till andra sidan jorden för att komma ur sin komfort zon . Små steg att våga prova nya saker bidrar till personlig utveckling och att öppna nya dörrar att prova fler  lösningar , bidrar till  utvecklande. Så har det varit här idag i strålande solsken och vårvärme.

komfort zon
Grasse är på banan

Emma har ridit Graciano på ridbanan och Ida satt upp på Imperia och tränat henne. Kajsas mamma har även hon tagits sig ur sin komfort zon och ridit Heljar idag . Sist hon red var 2-3 år sedan . Tack vare det fantastisk vädret har de fått inspiration att komma ifrån sin komfort zon och lyckats så bra med det.  Själv känner jag tacksamhet  för denna söndag och fortsätter att stötta dom.  För visst är det roligt att få hjälp att få både tvåbenta och fyrbenta att utvecklas . 

komfort zon
Ida rider Imperia

Denna vårdag är så efterlängtad.

komfort zon
Lilly stödjer Imperia

Att våga gå ur komfort zon

Innehållsförteckning

Conquista Gård

Ridguiden

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment