Sommarvän

Många somrar har en hästvän, Anneli kommit ner och hälsat på, då hon är mycket förtjust  i Paso Peruano hästarna. De är ju annorlunda och beundransvärda och kanske fastnade hon för just den hästrasen av den orsaken. Hon har deltagit på många annorlunda hästäventyr och då man frågar vilken resa som gjorde starkast intryck, svarar hon den i Kirgizistan . Hon och hennes bror red 50 mil högt uppe i bergen utan elektronik eller andra bekvämligheter i 3 1/2 vecka . Som en pilgrimsfärd på hästryggen.

Detta är hennes ord ” En oerhört  rogivande och samtidigt spännande resa”. Jag tror faktiskt att den ändrade mig i mina prioriteringar/drömmar för livet, upplevelserna där gjorde verkligen avtryck”.  

anneli
jag,  min bror och nomaden Urustan i bakgrunden.

Det glädjer mig att en sådan hästintresserad tjej besöker mig och hästarna.  Söndagen 2/8 kommer hon och hennes pojkvän ner och jag har Gaucho och Italia bokade för dom två.

Eftersom Gaucho E.K alltid är med på saker och ting har jag delat ut ”video pris 2020” till honom . En liten detalj som syns vid hans stamtavla på boxdörren.

Annars flyter allt på . Jag och min man gör små insatser varje dag för att ordna upp efter ogräsets övertag. Det klipps grenar, buskröjaren gör sitt, brännässlor dras upp, grus läggs ut . En sak som jag dragit nytta av är att myntan som spridit sig invasivt plockades bort och jag gjorde koncentrat kok och kan nu duscha hästarna för att förhindra att insekter besvärar oss på ridturerna.

Freya hjälper till rotated
Freija i skottkärran

Bästa hälsningar Susanne

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment