Summering av 2018

Bästa upplevelsen :

Då yngsta sonen efter några försök tidigare , mötte mig på parkeringen men ett leende och med orden, ” Yes! jag klarade uppkörningen” ! De timmar jag ägnat åt att övningsköra  kan jag nu lägga på annat, till exempel  på mig själv, hästarna eller gården. Jag är nöjd och glad,  har varit till hjälp åt alla tre sönerna och till även Emma, Gustavs flickvän,  att de nu kan ta sig fram med bil . 

Tråkigaste minnet:

Då vi fick ta bort vår katt Ebba efter en tids sjukdom. Hennes mor Skrållan, som brukar vara hemifrån till och från,  men alltid kommer hem då det blir kallare, har inte synts till. Hon har nog följt sin unge till katthimlen.

ebba vilar
Skrållan

Skrållan, mamma till Ebba har ej kommit hem. Troligen är hon med sin unge i katthimlen. De blev 16 och 15 år gamla, ett långt liv ,trots allt.

skrallan

Stoltas över  :

 Då Gaucho E.K på nytt blev pappa i mitten av juli till AE stofölet Freyja.

Gauchos stofol 2018
Freyja

Mest spännande:

Att få medverka i SPIRA projektet, grön rehabilitering med mål att få deltagarna att må bättre och på så vis komma tillbaka till arbete eller utbildning snabbare.

Bästa video:

Palliative care, video,” Peyo love stallion visit sick people” Den är känslosam, men fortfarande är det Stacy Westfall , brideless & bareback freestyle som är nummer 1 . Trots att jag har sett den sedan tidigare så berör den varje gång .

Bästa medhjälpare:

 Alla de medryttare från väst öst och syd som får vardagspusslet att gå ihop.

Malin som kommer med som handledare och rider med SPIRA deltagarna varje torsdag.

Sötaste fågel :

Min rödhake som finns omkring mig då jag är i stallet och mockar. Han är snabbt ur sikte från kameran, kommer ganska nära ändå. Spåren efter honom har jag på bild.

rodhakespar
Rödhakespår

Vad han vill säga finns att läsa under , fåglar enligt Solöga. En rolig grej !

Bästa fotot:

Då lilla Linnea vill titta närmare på Graciano

L tittar djupt in pa G
Linnea och Graciano

Färgstarkaste fotot:

martina i hostfarger
Martina och Gaucho en dag i oktober

Med vänliga hälsningar Susanne Carlson-Lindgren

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment