Tänk så lika

Denna vecka är den föregående ganska lik, skönt att det bara rullar på…. Att hästarna är friska. Doris hänger med i sin egen takt och Freya får extra rundor för att göra av med lite energi. Vi har ju aldrig haft en liten hund tidigare, visst är det mer energi och större behov av stimulans med dansk svensk gårdshund.

Björn, en annan Havbergsbo kom och hämtade gödsel som fredags kväll. Nu slipper vi skyffla upp gödsel på höjden.

Det har gått mycket bra med både Lilly och Gracianos ridning denna vecka. Det är härligt att se vilken styrka Lilly har i hela sin kropps utstrålning och som hon har  satt muskler. Graciano rör sig fint med sina boots och inga upphakningar , han tar för sig i steget med lyssnar fint på halvhalter. Hovarna växer långsamt på bredden , kanske blir att köpa boots baktill . De sitter bra på ridbanan.  Även han börjar få bra med muskler rygg och baktill .

Imperia tränas då tillfälle ges. En som har tålamod med henne är Ida.

Tänk så lika
Ida och Imperia

Frånvaro av de ljumna vårvindarna gör att det eldas i braskaminen sena eftermiddagar , kvällar. En värmeälskande hund är Freya.

Tänk så lika
Freya värmer sig

Tänk så lika det låter. På morgonen kan jag höra ett speciellt läte från hackspett tror jag ,låter precis lika som vår scanner vi har  på mitt jobb . Det är en scanner som avbildar tredimensionellt så att avtryck inte behövs tas.  Jag ska googla på olika hackspettar hur de låter och återkomma mednamnet.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment