Så kom den där dagen till sist

Igår fick jag hjälp att köra ut hö till boxarna av vårt lilla barnbarn Wille 2 ½ år. Det är precis han når fram till tramporna. Jag var bara tvungen att ta en bild där han parkerat sin trehjuling med släp.

dagen
Så kom den där dagen till sist 5

Mister , vår katt är ute alla nätter och vilar inne på dagen. Så här trött var han en eftermiddag i veckan.

dagen
Så kom den där dagen till sist 6

I och med det sköna vädret har jag tvättat hästtäcken. Inte uppskattat av min man som befarar att det blir för tungt för maskin trumman att den lägger av . Men något täcke då och då och sedan 95 grader utan något tvätt i efteråt. Det har gått bra.

Då vissa hästtäcken läggs undan ,tas andra täcken  fram . Flughuvor och Heljars eksemtäcke . Bäst att börja i tid. Det är det enda som fungerar för förhindra eksemsåren.

Doris hänger med och vi går extra promenad med energiknippet Freya. Kollat runt på Golden retriever sidorna men vad svårt att finna någon .

Söndag idag 28/4 .Söndagar brukar jag skriva ned veckans händelser och tankar. Så även idag men just idag kommer det att bli med en gång och sedan ut igen….. Det är ju den här dagen som varit så efterlängtad.

Redan tidigt på morgonen kunde ljumna vindar kännas och sedan blev det allt varmare så pass att jag nu har en ärmlös sommarklänning på mig.

Färgerna har gått från beige, brunt och grått med lite gula inslag (påskliljorna) till blå himmel , ljusgrönt på marken och däremellan det vita som utgår från alla de vita blommor på vildkörsbärsträd och andra buskar.

dagen
Så kom den där dagen till sist 7
dagen
Så kom den där dagen till sist 8

Innehållsförteckning

Så kom den där dagen till sist

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment