Conquistagårdsblogg v15

Vintern vill inte riktigt släppa taget. Det är kallt på nätterna, lite bättre på dagen men svalt. Ghia, min gamla häst har tappat sin vinterpäls och en blank hår rem kommit fram . Eftersom hon inte har så mycket underhuds fett har hon haft täcke på i hagen.

Ghia Pia
Conquistagårdsblogg v15 4

Bild: Ghia Pia, det rimmar så det blir hennes smeknamn

Jag upplever själv en viss seghet att komma ur den varma sängen, det tar längre tid då det mörkt och kallt men väl uppe så gör jag de vanliga morgonrutinerna och då hästar och hundar och katt fått sitt morgonmål är det min egen tur. Jag nu är mot slutet av min hälsoinspirations utbildning  (40 timmar)och har fyllt på mycket ny kunskap och självklart blivit inspirerad. Avsnittet med förändringar tyckte jag var extra intressant. Just det att stärka och inspirera någon medmänniska till en förändring för en bättre hälsa är mycket givande. Det är ju det hästarna och jag håller på med inspirera till en ny livsstil.

Gracviano SCL 47 500
Conquistagårdsblogg v15 5

Bild .Graciano på premiering                Vi gjorde en förändring trots att han förlorade sitt öga. Gjorde honom till godkänd avelshingst En förändring, en resa även för Calle och mig.

Vanligtvis brukar jag prata om de vanliga dagarna att allt rullar på som det ska . Men då och då måste vardagen fyllas med något annorlunda. I mitt fall snart en avslutad kurs till hälsoinspiratör, det är bara en del praktiska delar som ska göras innan jag skickar in all min redovisning  för bedömning. Jag har alltid tyckt om att plugga, lära nya saker. Något annat som kan  bryta av vardagen är vårens tänkta film och fotografering . En hästfotograf kommer att komma ut för ta bilder på paso peruano hästarna. Vi inväntar att hela vinterpälsen har fällts för hästarna ska vara perfekt blanka från topp till tå.  Den nya videon finns i mitt huvud än så länge. Den ska innehålla korta tänkvärda delar.

graciano foto nathalie nyberg 1
Conquistagårdsblogg v15 6

Bild Graciano på bete , fotograf Natahlie Nyberg

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment