Att göra skillnad

Att göra skillnad. Vid motgångar tänker jag ofta på att om jag gör si och så, kan det bli lite bättre. Att  försöka, göra sitt bästa är viktigt för mig.  Att göra skillnad kan även vara att känna kaffedoften spridas i köket. Lyxen att sitta för sig själv här hemma och se när dagen gryr.

Det är lugnt och stilla idag solen lyser upp de skarpa höstnyanserna. Blåsten i helgen gjorde skillnad. Löven ska ju av från träden. Kylan får löven ändrar färg, det är också en skillnad. Färger som vi upplever att det är något vackert med hösten trots allt.

Att göra skillnad
Än blommar rosorna

Jag fortsätter att kratta undan massor av ekollon i Heljar och Gracianos hage. Där gör jag verkligen skillnad på det friska och det sjuka.

Lilly är fortsatt bra och är sig själv igen. Skillnaden är att hörnet av skoghagen där eken står är avskärmad. 

Kanske det ändå var en ekollon förgiftning, trots att veterinär inte trodde så. Blodprov på Ehrlichias infektion var negativ, så ingen fästings buren infektion. Huvudsaken är att hon blev frisk igen .

Imperia togs ut förra söndagen tillsammans med Heljar o Ida på en liten skogstur. Dessa små framsteg stärker Imperias självförtroende mycket, gör skillnad.

Halloween gör skillnad. Temafester och i detta format, något som får en observera och att le.

Att göra skillnad
Att göra skillnad 4

Ny årstid kräver varmare jacka. Glatt överraskad blev jag då jag fann en trisslott i jackfickan. Legat där hela våren och sommaren och bara väntat på att göra skillnad.

Att göra skillnad
Att göra skillnad 5

Att göra skillnad

Innehållsförteckning

Conquista Gård

Ridguiden

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment