Bättre väder finns ju

Bättre väder finns ju. Det som göms i snö kommer upp i tö. Skogshagen ser tråkig ut. Leran är nu tillbaka och det som inte kunde mockas då det var fruset ligger och påminner en om att  jag måste bara göra det  trots att det regnar . och är allmänt grått. Prio 1 är så klart stallsysslor men mocka i hagen, kratta gårdsplan och även laga staket behöver göras.

Graciano har tappat en framsko och då jag letade i skogshagen  efter den, såg jag att en stolpe lagt sig och trådarna var nere på marken. Det kan var dovhjortar som sprungit igenom  eller en kombination av rutten spets på stolpen och att tjälen nu gått ur marken.

Hur som helst det blir att slå ner en ny , lösa problemet och att ringa hovslagaren och berätta . Hade varit bra om jag funnit skon men det gjorde jag inte. Tar lite längre tid att slå på en ny och lite dyrare.

För att väga upp det eländiga i tillvaron tänker jag på  Ida och Emma  som både igår och idag  söndag, ridit ut med Heljar och Lilly i regnet. Broddat på och av .Även  gått med Graciano för hand i corallen . Guld värt!

Bättre väder
Förra söndagen 3 dec var Ida och Emma ute i sådant här fint vinterväder

Andra jämförelser kan göras då jag under veckan sett svt dokumentär  20 dagar i Mariupol . Det var så eländigt och svårt att ta in att vi fick se den i 2 delar. Där kan man prata om uppgivenhet och depression. Vad är lite lera och hästbajs mot att inte ha något hem längre, se sitt barn ligga livlös eller sjuka , gamla utan livsnödvändig medicin och varm mat eller drickbart vatten .

Tipset kom från en krönikör i Ystad allehanda där han just skrev” VÅGA se den” .

Annat att glädjas sig vid var barnbarnet  2 års kalas som igår. Rosor som jag fick av min syster för 3 veckor sedan.

Bättre väder
Bättre väder finns ju 3

Bättre väder finns ju

Bättre väder finns ju Bättre väder finns ju

Innehållsförteckning

Conquista Gård

Ridguiden

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment