Behöver prova något nytt

Beroende på vad som visar sig på Gauchos gaffelbandskadans läkningsförmåga på onsdag, kommer jag att prova en hovspecialist att verka och se om två av hästarna Gaucho och Heljar kan vara oskodda med eventuell användning av boots. Det finns en vän nära mig som har båda sina hästar oskodda och då hennes hovspecialist tar sig hand och verkar hovarna gör hon det på ett sätt att hovarna fortsätter att hålla ihop och inte splittras. Det är tydligen inte vem som helst som kan de där avgörande små detaljerna

Imperia blev bättre med sin kissande då mineral saltstenen togs ut från boxen. Hon har fått i sig stora mängder salter och på så vis druckit stora mängder vatten.  Så enkelt kan det vara med orsak och verkan. 

De tre svalebarnen kämpar på att bli stora, de är nästan flygfärdiga då det är regn finns förstås inga insekter men efter regn kommer sol och då ser jag föräldrarna flyga in  och ut i Gauchos box. Två av svale bona kommer att plockas ner för att inte ha svalor på platser där vi låser och där rid utrustning finns.

Andra mindre charmiga naturens medborgare är vildsvinen häromkring . I går morse då jag släppte ut Gaucho i hans hage hörde jag höga grymtande  ljud, så högt ljud att det måste ha varit en större galt . Mina tankar gick till Dinosaurie filmer som barnen såg då de var små.  Ut med hästarna och så strömmen på. De vill jag inte ha in i hästhagarna.

Efter att ha jobbat hela sommaren på mitt andra jobb , kommer jag nu ha  två hela veckor ledigt. Laga staket och slå i nya stolpar finns på to do listan, men även ta hand om fallfrukt och plantera vackra färg glada ljung plantor. 

ljung
Behöver prova något nytt 4
karleksort rotated
Behöver prova något nytt 5
hostens farger
Behöver prova något nytt 6

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment