Dags för Silver schampo

Det är ju inom snar framtid som det är dags för Falsterbo horse show 100 (102års) jubileum, på självaste invigningsdagen 10/7  kl 12 .35. Rapportering om vilka som deltager och deras registreringsnummer för bil och släp är nu klart och inskickat till Falsterbo horse show kansli . Det finns nu 9 hästar och det finns plats för 1 till då vi har tillgång till 10 låneboxar .Vi får se om någon i gruppen har något förslag.  Det som är kvar är att  dela ut uppgifter om den  text som ska formuleras för varje hästras som ska framträda . Det blir ju inga långa texter då varje hästras har ca 1 ½ min , kanske 2 minuter. Allt kommer att vara över på 10 minuter…..

Här hemma kommer jag att bjuda in ryttarna för  att repetera och  se över utrustning. Även lastträna det var ju ett tag sedan de var ute med transporten. Silverschampo kommer att användas några gånger så att Lilly får riktigt vit fin man och svans .

Silverschampo innehåller lila pigment som neutraliserar det gula i hårstrået. Det finns en uppsjö av olika märken så jag får läsa på att det blir ett kvalitets schampo.

Idag,  lördag följde jag med Ida då hon red lilla ”slottsrundan” med Lilly. Inte alltid lätt att ha full koll på hundarna och samtidigt ta en bild . Efteråt började vi lastträna . Morötter och matfrisk häst , gjorde att Lilly nästan var uppe mot bommen. Vi ska koppla på bilen nästa gång så att det inte svajar för mycket då hon stiger på.

en tur med Lilly rotated
En tur med Lilly
inte helt latt rotated
Inte helt lätt. Doris, golden retrievern ska på sitt håll och Freya, dansk svensk gårds hund på ett annat.
midsommarblomster rotated
Midsommarblomster

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment