De blev glada

Hovslagare Kent var här och fixade hovarna som i måndags. I dag söndag har mina kära medarbetare Ida ,Emma och Kajsa hjälpt mig upp med hästarna på höjden för att släppa ut dom på bete.  De blev lika glada som vid ko utsläpp. De galopperade runt hel vilda att de nästan inte fick stopp på sig  vid staketet.  Några minuter senare  intensivt betande av det goda gräset. Det finns alltid en liten orostanke med om att det inte ska sluta med fång.

Men alla de andra gångerna har det gått bra så jag hoppas det gör det detta året också. Jag får dock hålla koll hur mycket Lilly ökar i omfång.

Efter betes släpp satt vi i skuggan under paviljongen och åt frukost. Just på denna bild berättar Kajsa varför hon har nedskrivet en massa på vänster hand. Jo, den hästgård hon jobbar extra på skulle ta med  information om de hästar, 6-7 stycken , tror jag att det var, som var till salu på en hästmarknad i Hörby som igår.  Hur gamla  hästarna är, hur höga , deras namn och så klart prislappen. Allt för förenkla konversationen då spekulanter frågade.

mina medhjalpare rotated
Mina medhjälpare Ida, Emma och Kajsa från vänster till höger

Under dagen har jag hunnit tömma Lillys box och högtrycks tvättat den, putsat hennes fönster och rengjort krubban och vatten karet. Det blir att ta en box i taget, bara tre kvar nu.

Då jag körde ifrån mitt jobb i fredags , såg jag denna lilla björk kämpa sig igenom asfalt

naturens krafter rotated
De blev glada 4

Sist men inte minst , det är morsdag denna söndag och det har alla tre sönerna kommit ihåg.

morsdag 24 rotated
De blev glada 5

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment