Det går utför

Ja, tyvärr så är det många ålderskrämpor med vår kära Doris nu. Vi har varit hos veterinär och fått råd om ny kost. Blodprover har tagits men inget pekar på förhöjda vita blodkroppsvärden. Hon blev bättre ,men så kommer återfall av diarré . Har vi tur så beror det på att hon inte tåler vanliga hårda tugg ben nu för tiden. Vi får utesluta det ena efter det andra och se om magen blir bättre. Hon är född 2012 och hennes jämnåriga Berner Sennen syster Selma avled för tre år sedan . Så är livet med husdjuren , vi måste ta farväl och se till att de får ett värdigt slut, hoppas på att Doris problem är de där tuggbenen.

Doris en bit ifran rotated
Doris en bit ifrån

Den andra hunden dansk svensk gårdshund Freya är det full fart i . Hon slickar mycket på hennes storasyster både runt ögon och öron och detta måste vi sätta stopp för. En kärleksförklaring men även en bakterieinförsel som ger Doris onödiga infektioner.

Kiropraktiker Åsa kom ut som i fredags och har behandlat både Graciano och Lilly. Graciano har slirat i hagen och SC leden har kommit ur led som nu har justerats. Lilly hade inga större problem mer att hon inte går rak riktad och slarvar lite med sin hållning med bakbenen.

Asa justerar Gaucho
Åsa justerar Gaucho , var inte hemma i tid på fredagen varför ingen ny bild

Eftersom de båda behandlade hästarna ska vila två dagar efter behandling , promenerade Charlotte och Linnea med hästarna för hand istället för att rida.

Jag har påbörjat en ny bok och denna gång från min mellanson Gustav och hans  kära Emma i födelsedags present.   Gustav utövar  redan Wim Hoffs  livs filosofi. Jag känner mig utmanad att prova och om ni följer mig får ni se hur långt jag kan gå.

ny bok rotated

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment