Mildgrader och det ljusnar alltmer

Detta gör att det funkar att rida sen eftermiddag. De finns de medryttare som lyser upp kvällen med sina pannlampor. Det är kanske lite mysigt med mörkret  ändå.

Min man och god vän har fällt tre björkar och tagit ner ett dött träd som knäcktes mitt av. Det fick stå kvar i Gauchos hage till hackspettar och andra små kryp. Då trädet gick av så knäckte det lite av staketet då det ramlade. Det blev en kommunikation mellan Gauchos hage och skogs hagen. Därav såg jag igår morse två lite busiga hästar springa omkring och se lite skyldiga ut i Gauchos hage. Gauchos grind var tur nog stängd så de kom inte ut helt. Jag och min man har nu åtgärdat problemet. Vill att det börjar växa gräs i hagen så därför får det ”ligga i träda”.  

Medryttare Charlotte och Ida. K red en tur igår och så kommer Ida .L och tog ut Heljar på barbacka ridturer. Bra för balansen och skönt för hästen att slippa den tunga lädersadeln.

Jag försöker finna inspiration både att se Mandelmanns program och har även tagit ny prenumeration på tidningen Land. Tidningen Land känns lika stillastående i utvecklingskurvan som jag själv, tyvärr.

Jag har nya idéer men behöver en som assisterar. Väntar in vänner att  komma ur sitt vinteride.

har sitter jag rotated
Här sitter jag och skriver
dessa sista rotated

Det kom upp en sista stängel av amaryllisen , den blev så hög att jag fick klippa av den och sätta den i vas. Trots en vecka sedan så är den så här fin, 6 klockor. Det är med sådan växtkraft jag vill driva Conquistagård framåt.

Ny loogo Con

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment