En fin jul

Julafton är bakom oss men julen varar ända till påska, så länge vill vi inte äta av julmaten , högst en repris eller omvandla julskinkan till någon annan maträtt. Det ska vi göra ikväll , pasta med skinka på italienskt sätt. Barnen och barnbarnet är hemma och det känns bra med hela familjen på julen. Hästarna fick röda äpplen som igår julafton .Därefter kraftfoder i form av hackad lucern och helhavre , betfor och ”loppefrö”. Jag misstänker att en del grus inte bara hamnar i vatten karet utan även då de tuggar i sig det utlagda höet på marken hamnar i deras magar.

Efter den lyckade öppet hus dagen i söndags då i andra hand butiken invigdes, har jag fyllt på med nya saker och det är bara att höra av sig om något saknas. Jag har allt från oanvända ridbyxor till sadlar , träns en hel del islandshäst prylar till billig försäljning.  Mejla mig pasoperuano@havberg.se så ser jag om butiken kan uppfylla ditt önskemål. Du är också välkommen att höra av dig om du vill bli medryttare till någon av hästarna.

sadel till salu 1 rotated
En fin jul 3

Det är en Tekla sadel som Gaucho reds med, den andra sadeln som är till salu är en töltsadel som Italia hade då hon levde och reds.

Veckan som varit har bjudit på ishalka men  återigen är det skånsk vinter ,4 plusgrader och mycket dimma. Rengjorda broddar finns om det skulle bli snö igen.

Jag har nu fått mitt FA skattsedel och det gäller från 14/12. Nu kan medryttare använda sin friskvårdspeng då de rider här.

Tänker avsluta idag med att visa vår fina julgran 2022 ,det är en vanlig röd gran och visst är det mer julkänsla då det verkligen doftar gran.  Svärmor Karin bevakar julgranen .

julgran 2022
En fin jul 4

Nästa vecka summerar jag året som varit, som ett avstamp inför nya kommande uppdrag och händelser nästa år 2023.  

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment