En magisk kväll

Det är alldeles i slutet av v 32 då jag skriver dessa rader. Denna vecka har bara handlat om före och efter vår mellansons Gustavs bröllop. Många förberedelser har gjorts eftersom de valde att hålla sitt bröllop just här på Conquistagård. Allt fortlöpande med de hästar som hålls hemma har gjorts, men inget mer. Tiden har använts  till att räfsa gårdsplan , tvätta av extra trädgårdsmöbler, klippa grenar och rensat ogräs med mera.

Medryttare Linnea och Charlotte var här ute som i lördags förmiddag. Graciano och Lilly blev ridna . Det har varit varmt men inne i skogen finns skugga och inga mygg då det är så torrt . Gaucho har fått hela Metacam kuren och får fortlöpande elektromagnetisk behandling varje kväll. Hans bakben är nu torra och fina , ingen svullnad, rör sig smidigt.

Så kom den här lördagen 13/8 då Gustav och hans kära Emma sa ja till varandra , och trädde ringarna på fingret. Vigseln var i Skurup kyrka därefter fortsatte firandet här hos oss i Havberg.

i kyrkan rotated
De två i kyrkan

Festen med respektive familjer blev lyckad. Kvällen blev magisk och de flesta satt kvar ute till klockan ett. De tända ljusen gjorde mörkret magiskt.

Det är inte var dag som det hålls bröllop så att söndagen fick bli  blev en riktig vilodag.

Vädret var på vår sida och alla fina foton och minnen finns kvar.   

en magisk kvall rotated
En magisk kväll

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment