Finn alla feel good faktorer

Vecka 17 summering övervägs av Gauchos tråkiga ultraljudsbesked och så krångel med försäkringsbolaget då det av misstag har blivit en avelsförsäkring istället för en ridhästförsäkring. Han togs bort från avel 2017  för att bli medryttare ridhäst istället. Detta år tecknades en ny försäkring som visades vara en försäkring som inte täcker skador på ben…. Nu ska jag strida för min upprättelse att fel försäkring har tecknats samtidigt då jag vill göra allt för Gauchos rehabilitering . Han får Metacam nu och 14 dagar framöver , ska skrittas för hand 15 minuter varje dag . chock waves behandlingar ska ske på Flyinge kliniken , det betyder att jag får köra honom dit 3-5 gånger men 1 veckas mellanrum . Ja, därtill ingen ridning på 3 månader innan nytt ultraljud ska göras. Detta innebär att vår kära Gaucho tas ur från Falsterbo horse  show 10/7. Inte så viktigt , han har varit med tre gånger tidigare, bättre att fokusera på hans rehabilitering.

Gaucho 32
Gaucho

Dessa tråkigheter får mig att känna ledsamhet och det är nu nya krafter ska till för att bära upp  det som tynger ner mig.

Idag, lördag har jag plockat fram alla feel good möjligheter. En varm dusch med lukten av Barnängens tvål påminner mig om min barndom hos farmor och farfar. De hade alltid Barnängens tvål både inne och  ute vid trädgårds duschen. Frukost i sängen för att känna vardagslyx. Solsken i blick och ingen nattfrost  då jag släpper ut hästarna värmer i själen . Detta medför att jag troligen kan glädjas åt att få plantera ut 12 stycken pelargonier i fönsterlådorna idag.  Upplevelsen av svalors kvitter kan höras från Gauchos box då jag mockade i morse.  Körsbärsträdens vita blommor har spruckit upp från sina knoppar. En ridtur med Ida är inplanerad 11.30 , det brukar också muntra upp. En promenad med hundarna på eftermiddagen i den skira bokskogen är lugnande och gör en på bättre humör. Mot kvällen , ska vårens sjungas in också en källa till att inspireras för att se ljust på framtiden. Ja, allt detta ska göra skillnad och få mig att se ljust på Gauchos framtid.

korsbarstrad rotated
Feel good faktorer körsbärsträd
forvandlingen har skett rotated
Förvandlingen i bokskogen har skett, de skira bladen

Jag är tacksam för att  medryttare Cissi kom ut och stöttade vid undersökningen. Känns bra att få höra att hon även kan följa med mig då Gaucho ska transporteras till Flyinge. Här får jag dra nytta av vad som skrivits tidigare. Just denna nya oro är ett meddelande till mig själv att ta itu med problemet och bara göra det. Ta mig ur  bekvämlighets bubblan för att utvecklas som person. Göra det för fina Gaucho, han är värd det.

cissi o Gaucho 1
Cissi och Gaucho

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment