Förvandlingen har skett

Det fina vädret har gjort det  blev lätt att städa sadelkammaren . Vinter täcken och fleecetäcken är tvättade och undanlagda. Det är bara ett täcke med fleece på insidan som är hopplöst vit av Lillys hår som inte går att tvätta just nu . Jag måste först borsta av  de  1000-tals vita hårstrån innan jag  tvättar täcket.

Tidigare medryttare har hört av sig och vill ge bort hästsaker och jag kan visst försöka blåsa liv i andra hands hästbutiken och se om någon annan efterfrågar longerlinor, träns , schabrak och annat. Tänkte att jag lämnar mejl adressen om någon är intresserad så ser jag efter vad som finns i lagret. Återanvändning är i tiden så varför inte? Dessutom till ett mycket, mycket lägre pris.

Pasoperuano@havberg.se

Gräset tar fart och ett regn som kom in idag gjorde susen för visst kunde torrsprickor ses i hagarna. Imorgon släpps  hästarna in till lite mer gräshagar . Det kommer att  uppskattats och år kommer jag  även planera betes utsläpp tidigt i juni.  

forvandlingen har skett 2 rotated
Förvandlingen har skett 4
Heljar i ny outlook 1 rotated
Förvandlingen har skett 5

Svalorna flyger som vanligt in  och ut  i boxarna och deras speciella kvitter kan höras inne i stallet. Jag älskar det kvitter. Det är glatt och låter som kärlek mellan de  två blivande föräldrarna. När vår katt Mister går över gårdsplanen  så blir jag påmind om att svalorna är tillbaka. Lördag morgon då jag la ut morgon hö till hästarna hörde jag göken för första gången i år. Ida och Emma kommer ut ofta och tar ut Heljar och Lilly . Jag efterfrågar andra medryttare som vill rida Graciano och hans avkomma Imperia. Lite förberedelser och träning så kommer även Imperia bli en fantastisk tölt häst. Hennes mamma Italia från USA var championhäst i just pasoillano ,paso peruanohästens speciella tölt

Slutligen ; ’Mycket arbete i trädgård just nu och visst är det roligt att även barnbarnet tycker att växterna ska vattnas.

tradgards hjalp rotated
Förvandlingen har skett 6

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment