Här är gudagott att vara

Här är gudagott att vara. Rehabiliteringscenter, nya Conquistagård har utökats med en patient till. Det är min man Johan som vid nedmontering av staket lyckades med att trampa på en skruv som satt i en av plankorna. Orsaken att det tog så illa att plankan följde med upp, var att han hoppade i ett par Foffa tofflor några av sönernas kvarlämnade. Dessa är nu kastade . Ska det vara säker hästgård ska sådana skor inte finnas.

Lilly har avverkat mer än 5 veckor i rund corallen. Fick tips om att förlänga hö ätandet var att hänga upp en småmaskigt hö nät så att hon har terapi för en lång stund. Det lugna livet har gjort att hon har gått upp i vikt. Graciano får sina 15 minuters promenader på hårt underlag och visst är han bättre .  Även Lilly ser ut att vara bättre , hon går varann dag i en större hage med gräs  och varannan  i rund corallen . Men det är ju ny scanning som avgör om cellerna läker.

Idag har värmen fullständigt svept över oss och alla varelser runt omkring  oss . 14 vackra glador i en flock  har cirkulerat över ängarna här omkring , kanske det är så att det även är smådjur rör på sig i det fina vädret. Äta eller ätas….

Men det fina vädret för oss med vanliga jobb , orsakar jordbrukarna svår oro inför hur grödorna ska gro .Det kan väntas brist på hösilage med höjda priser. Även nervöst för oss med djur som behöver hö. 

Här är gudagott att vara
Torrsprickor

Trots allt ska jag inte oroa mig innan det blir ett problem . Vi njuter av vår löv tunnel från den hårda asfalterade E65 vägen. Så skönt att vika av till vår värld i Havberg .

Här är gudagott att vara
Vårtunnel till Havberg

Här är gudagott att vara

Innehållsförteckning

Conquista Gård

Ridguiden

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment