Mors dag

Mors dag. Ja, så är det den där dagen då liljekonvaljer plockas och ges till MOR. Jag har gjort en egen minneslund till min mor som gick bort för många år sedan. Där växer så klart liljekonvaljer som dessutom har rotat sig och sprider sig alltmer. Det är dessa jag har plockat och satt i en vas inför kvällens grillning då faktiskt alla tre sönerna uppmärksammar MOR.  Som en extra uppmuntran har även min man köpt denna kruka  att ha min lilla fontän i som jag har beställt. Jag känner mig mer än nöjd.

Mors dag

Mellan Hägg och Syrén finns ett uttryck och den har ju precis varit . Nu är det mellan Syrén och Guldregn

Mors dag
Mors dag

Grannens medryttare Lovisa och Caroline som lånar Heljar jobbar med ett skrivprojekt för att komma ifrån psykisk ohälsa genom Skurups kommun . Det kan  vara bra att från en massa tankar få ner tankarna till ord. Därifrån strukturera och medvetengöra saker och händelser.  Så klart kan en sådan bra information kan sitta uppe på Conquistagårds info skylten. Start 8 september . Vid intresse eller frågor mejla pomona@skurup.se.

Det passerar en hel del människor som antingen promenerar , cyklar eller rider förbi på vår lilla grusväg utanför gårdsplanen.

Mors dag

Lilly syns i corallen bakom . Hon får gå lite i  lilla gräshagen och lite i corallen. Svårigheten med henne är att hon har ätandet som terapi och därmed går upp i vikt nu när hon är under rehabilitering.

Imorgon kommer distriktsveterinärerna och på onsdag hovslagare Kent. Därefter kan jag släppa ut på bete om det godkänts av veterinär.

Sista bilden visar på att det stämmer att Conquistagård är vårt smultronställe. Här växer smultron vilt i trädgård och runt hagarna. Snart kan de små bären samlas på ett strå. Naturens egna godis.

Mors dag

Mors dag

Innehållsförteckning

Conquista Gård

Ridguiden

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment