Hong Kong

Hong Kong. Denna vecka som har passerat har handlat mycket om slut sprutten för vår yngsta son Erik,  utbytes student ända till Hong Kong. Hans studentrum ska överlämnas till en tjej som ska studera på SLU Alnarp under tiden Erik är i Hong Kong. Som curling mamma har jag velat hjälpa honom då han har jobbat hela sommaren utan semester, Jag , min man och Erik har tillbringat en del  timmar för att ställa allt tillrätta för att student Elsa kan känna sig välkommen  i Eriks student lägenhet . Dessutom är det mycket tankar om hur allt skulle komma på plats med hans packning och alla hans dokument inför Kina.

Dessutom bara att checka in” by your self” på Kastrup är inte det lättaste på en är så stor flygplats. Äldsta brodern Calle hjälpte till med detta . Därefter hela familjen Lindgren, 7 personer med nya Lindgren familjen tagit farväl av 23 årig Erik , Han kommer att flyga 15 timmar med mellan landning i Bangkok ,ensam men ändå inte. Vi och 90 åriga morfar kan följa hans färd på en app. Just nu är han snart över Pakistan svensk tid 19.45.  

Hong Kong
Hong Kong flaggan

Han hjälpte mig med de 7 halmrullarna i fredags TACK ERIK! Allt känns bra just nu hösten , vintern är säkrad med halm och Erik är iväg på ett nytt äventyr .

Kajsa kommer så ofta hon kan och det går framåt  med Imperia. Så glad för henne och att Impera finner sig till rätta.

Alltså, inte så mycket om hästarna  på grund av avfärd till Hong Kong.  

Väl hemma efter att lämnat Erik, plockade Gustav och Emma  3, 2 kg kantareller i vår egen skog. Barnbarnet  Wille fick då kvalitets tid  fram farmor och farfar. Duplo från våra söner är roligt tycker han .

Hong Kong
Hong Kong 3

Hong Kong

Innehållsförteckning

Conquista Gård

Ridguiden

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment