Hoppas på en fortsättning

irriterad

Har inte tröttnat på att skriva blogg men väl irriterad över att jag inte rår på tekniken. Vet inte varför jag inte kan klistra in mina words blogg dokument och mina foton längre. En orsak kan vara åldern , på mig eller datorn . Kanske båda?

Jag gör nytt försök och hoppas att det ska gå bra från annan dator.

Havberg

Det är fina dagar i Havberg nu. Körsbärsträden har blommat ut och nu är det frukt träd och syrén blommorna som är på gång . Guldregnet börjar också snart sin blomning. Den unika svalan har kommit tillbaka från Afrika! Tänka sig den lilla varelsen flyger så långt för att häcka och få sina ungar i stallet på Conquistagård.  Än har inga hästar släppts på bete. Det har varit kalla nätter och jag vill att gräset tar sin ordentligt innan det ska tuggas ned. Min gamla Ghia blir 28 nu i maj .Hon har tagit sig med kraftfoder Senior sensitive och rapsolja i havreblandningen . Ser bra ut, har alltid varit en slimmad häst . tilläggas bör att hon i år visat brunst och gått nertill Gaucho och gnäggat på honom. Det var länge sedan jag hörde henne gnägga .

arbetsträning

Spira träffarna fortlöper och deltagarna kommer troget varje torsdag . det kommer att bli sommar uppehåll efter maj månad. Då kommer tider att kunna erbjudas för arbetsträning och så ”kavlitetstid med barn” i form av ridning vid Svaneholm slott på små stigar. På lördag blir det ett syskonpar , 9 och 7 år gamla. Ulrika som arbetstränar hos mig leder den ena hästen och jag den andra. Det blir Lilly och Heljar som ska bära dom runt på hästryggen. Vi kommer att stanna till för fotografering framför Svaneholm slott.

Svaneholms Slott

Vid Svaneholm slott, i slottsträdgården kommer det att bli stora händelser framöver. Redan 26 -29 juni kommer APP Open Champions Tour att ske framför slottet. En byggherre som för övrigt bott i Havberg har projekterat och gjort det hela möjligt. Wilander och Mc Enroe, Pat Cash, Henri Lecoute är inbjudna. Spännande.

fin bild

Alva pa ridtur
En tur på Heljars rygg

Besök gärna vår hemsida

Många hälsningar Susanne Carlson-Lindgren

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment