Presentation Susanne Carlson-Lindgren

Conquistagård, Susanne-Conquistagård

Detta är jag!

Susanne Carlson Lindgren
Susanne Carlsson-Lindgren

Hej ! Kort presentation om mig själv. Susanne Carlson-Lindgren heter jag och driver Conquista Gård som enskild firma. Vi föder upp och säljer en större töltande häst vid namn Paso Peruano, eller som den heter på svenska, om någon vill fördjupa sig att läsa på Wikipedia , Perunask pasohäst . Det är från det lilla företagets perspektiv och vardag som jag vill skriva om, dela med mig av tips och egna erfarenheter. Min inställning är att det ibland kan finnas motgångar och kännas tungt i de dagliga sysslorna, då är det tänkt att just denna blogg ska pigga upp, låta dig bli inspirerad, att inte misströsta, finna lösningar på problemen.

Comments

Add a comment