Inget är sig likt

Det skrivs mycket om frisk vård på Conquistagård och det ska  fortsättningsvis också  göras men med ett undantag just nu eftersom jag inlagd på MAS för eksem med sekundärinfektion stafylokocker,  som fullständigt har tagit över mitt immunförsvar.  Efter två månaders behandling av hudläkare med 2 antibiotika kurer vad det akutmottagningen MAS med remiss i handen från min hudläkare,  mitt enda alternativ i fredags eftermiddag.

Här har jag eget rum med dusch och toalett och TV på rummet. Omtänksam personal. Uppassad med frukost och två måltider varje dag  , kaffe då jag önskar.

utsikt fran mitt rum 1 rotated
Fin utsikt från mitt rum
frukost forsta morgonen rotated
Frukostbrickan första morgonen

Jag får bredspektra antibiotika  intra venöst var 8:e timma och nu efter andra dagen har det slutat att sippra sårvätska .Det är första gången på länge som jag ser tecken på att det håller på vända. Sakta men ändå.

Jag får ha tålamod och ta en dag i taget. Jag ser mycket på TV och läser böcker. Jag får se min chans till att ha 100 % egen tid .

Tur nog är ju hästarna på sommarbete annars hade det blivit svårt med in och utsläpp då min man inte är så säker på den biten. Han sköter vatten påfyllnad och kollar eventuella sår .

Stallflickorna kommer också ut och ser till hästarnas huvor och Heljars täcke. Tacksam för all hjälp. Det är nu bra betes väder om än lite torrt . Lite svalare  och det fläktar.

Heljar i Zebradrakt
Heljar i Zebra täcke, Graciano naturell

Det är ovant för mig att bli så pass sjuk men nu har det hänt och det är bara att göra det bästa av det. Det är även en tankeställare om hur skört livet är, att visa tacksamhet för alla de friska dagarna.

Familjen hälsar på och det värmer.

en av besokarna rotated
En av de yngre besökarna Wille smakar på jordgubbar jag fick av äldsta sonen Calle igår kväll

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment