Inget bra

Inget bra. Det har visat sig att Graciano har ryggproblem och får behandling för detta. Han har under en tid” tappat” sitt högra bakben vid ridning. Kiropraktiker har gått igenom hela honom och kommit fram till att han är ömmande, reagerar vid ländryggen. Jag har blivit visad hur jag ska stimulera muskel och muskelfästen intill kotor L2 L4 L6  . Tillägg är att han ska stå på paddar på bakbenen för att stimulera  småmuskelgrupper och på så vis avlasta de stora muskelgrupperna runt ryggraden .Återbesök den 23/3.

Han skulle få massage från Jane genom en mycket lågmäld massage apparat men detta gick inte då han blev fullständigt ”steppig” och ville resa sig för ljudet . Charlotte , hans medryttare har varit ute i helgen och gått med honom men inget har förändrats till det bättre.

Inget bra
Inget bra
Inget bra
Jane behandlar med laserpenna

Ja, det är som det är bara att ta en dag i taget . Efter Gauchos sjukdomshistoria  2022 är det verkligen ett bakslag med Gracianos ryggproblem. Det är som det är , bara att försöka göra sitt bästa och för hästen skull också.

För övrigt är det så att jag och många andra inväntar värmare tider. Det känns segt att det är fortfarande är kallt på nätter och till och med snöar. Jag kan erkänna att vädret är mycket avgörande för mitt välbefinnande.

Inget bra
Hoppas att våren tar fart

Vår mellanson Gustav  kom hem en dag och var stressad , inte bra! Råkade köra över stallets , medryttarnas Ikea pall. Tyvärr bra spillror av den pallen…. En ny inköpt Ikea pall visade sig vara en ”slimmad” variant av den  gamla, klassiska Ikea pallen.

Se själva .

Inget bra

Inget bra

Innehållsförteckning

Conquista Gård

Ridguiden

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment