Julen varar fram till påska…….

Vinter känning, snöoväder och höstkänning regn , bara regn, men ingen vårkänning förrän denna helg. Solen är tillbaka och de tappra vårblommorna kämpar på att överleva . Som man sjunger på  julen,   julen varar ända fram till påska. ….Nu är det snart påsk och jag ser fram emot det att lägga allt sämre väder bakom och blicka fram till härlig vårsol.

Julen
Julen varar fram till påska……. 4

Dessa Ikea granar har grävts ner som idag söndag i underbar sol

Julen
Julen varar fram till påska……. 5

Även påsk liljor måste räddas från snöoväder, även dessa är nu utplanterade i krukor. Tillika gula penseér.

Jag gläds åt det nya som ska ta fart och växa , mildrar den oro över Graciano och Lilly.

Lilly har varit ostabil och fick kiropraktiker behandling som i torsdags av Jane. Väl genomgången men vid ett moment då hon stretchade eller drog ut höger framben såg jag att Lilly ogillade det. Från torsdag kväll till fredag morgon hände något, Lilly haltade ut och ville inte stödja på höger fram.

Jag lade kylbandage över svullnaden på yttre gaffelband in fästet där hon var varm. Hon ligger ner på natten , tur nog men rör sig mycket dåligt . På dagtid ute i hagen har hon stöd av elsatiska lindor. Jag har försökt byta min onsdags hovslagaretid till imorgon för att påskynda verkning . Hon är lång i hovarna och växer så dåligt i trakterna att det nu har blivit ett problem . Om det inte vänder måste jag få ut veterinär innan långa påskhlegen.

Julen
Julen varar fram till påska……. 6

Julen

Innehållsförteckning

Conquista Gård

Ridguiden

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment