Kajsa är tillbaka

Kajsa är tillbaka. Det drar ihop sig till vårt öppet hus / vernissage ute i det fria söndag 17/9  11- 14.00.  Vi har beställt fint väder så klart och enligt väderprognosen ska det bli sol och uppehåll.

Det sorteras och läggs fram rid utrustning , träns , sadlar, täcken schabrak , och mycket mera.  Jag vill ju att prylarna ska cirkulera så priserna är låga.

Kajsa är tillbaka
Premiär öppningsdagen

Kajsa har varit sjuk och hennes moped är på verkstad. Det känner man till mopeder och verkstad då alla tre sönerna också haft moped för att vara självgående.  Det var faktiskt befriande då yngsta sonen tyckte vi kunde sälja hans moped och vi började övningsköra istället . Kajsa kom cyklandes som i måndags kväll och jag följde med henne till ridbanan .

Imperia är lite försiktig men det gick lugnt till. Det svåra är att sluta i tid. Det är många intryck som ska bearbetas så korta lektioner och sluta då det är som bäst.  Därefter kände Kajsa för ett en  ridtur med Heljar. Jag följde med och visade Nällevadsrundan , en lite längre runda till grannbyn . Därefter cyklade hon hemåt strax före skymningen. Det blev mycket motion för Kajsa den kvällen .

Kajsa är tillbaka

Torsdag till fredag kommer jag att vara 2 timmar bort med övernattning, två dagars konferens med mitt andra jobb. Johan , min man fixar stall och utfodring men han är inte så bekväm med att ta in och ut hästar. Äldsta sonen som bor i Malmö kommer hem torsdag kväll och sover över. Han tar in och släpper ut hästarna. Återigen så är det lite pusslande med djuren då man ska åka iväg.

Förr då även Johan jobbade var det så hela tiden . Någon som kunde komma ut och ta ut hundarna och ge hästarna lunch hö. Det känns skönt att inte ha det problemet längre. Min man är numera djur och gårdsansvarig ……

Kajsa är tillbaka
Här är karusellen som ska gå till kvällen…

Hur det gick på vår gemensamma öppet hus dag återkommer jag med till v 38. Bästa vädret och visst blev det succé . Långväga besökare och köpsugna med god konst smak gynnade Cicci.  

Kajsa är tillbaka

Kajsa är tillbaka

Kajsa är tillbaka Kajsa är tillbaka

Innehållsförteckning

Conquista Gård

Ridguiden

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment