Livskvalitet

Vissa dagar känns som våren är på gång och det gör inget att det blåser . Blåsten torkar upp jorden i hagarna. Johan , min man och vår vän (Långe) Nisse. Jag tror han föredrar Nisse men hans längd på över två meter och kroppshydda gör att han benämns Långe Nisse  i en positiv  och beundrande syfte. Han kan det där med fälla träd och kan såga upp och hugga isär stora trädstammar för att han är så stark. Där ligger Pippi Långstrump i lä…..

Det är ny ved vi behöver och en ask , har fällts på grund av ask sjuka. Det är troligen en av anledningarna att vi har haft en hel del strömavbrott  trots att det inte alltid har stormat. De faller ändå eftersom rötterna är sjuka och klarar inte av att hålla trädet uppe.

Hovslagare Kent är fortsatt sjukskriven på grund av diskbrott i nacken . Hovslagare kollega Christoffer ställer upp och hjälper till . Den gångna veckan är et Lilly och Heljar som har fått nya skor.

Livskvalitet
Heljar har friska hovar, liksom Lilly

Graciano går ut med sina hovboots och för det meta sitter de kvar fram till kvälls insläpp . Igår dock vann lerans sug så  att en sko fattades.

Stalltjejerna kom både lördag och söndag.  Ridit Lilly och Heljar , även  tränat Imperia och Graciano. Jag bjöd på varm choklad och mackor som idag söndag.  Det uppskattades efter turen , allt gick åt !

Livskvalitet
Stalltjejerna

Därefter besök av min pappa och hans Harriet. Fick första vårblomman. Kändes lite närmare den mycket efterlängtade våren .

Livskvalitet
Våren är i antågande…..

Att få vara med nära och kära ger livskvalitet i dessa lite svårare månader.

Wille tog min hand då vi åkte iväg med hans pappa Gustav för att hälsa på min syster som är nyopererad i knäet.

Livskvalitet
Livskvalitet

Livskvalitet

Innehållsförteckning

Conquista Gård

Ridguiden

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment