Mors dag

Ja, idag är det mors dag och det blir första gången för vår kära svärdotter Emma att fira med den titeln. Vi gör det tillsammans i eftermiddag då vi åker en tur med hundarna och lille Wilhelm. Idag ska det plockas lite ramslök .  Vanligtvis är det ju Liljekonvaljer som plockas till Mors dag och igår vid en skogspromenad , kände jag just den doften. Mycket riktigt efter att gått förbi stora markytor med ramslök kommer det upp liknande blad med den typiska vita klockstängeln. Bladen ser mycket lika ut. Här hemma finns planterade liljekonvaljer i vår egen minneslund tillägnad min mamma.

liljekonvalj rotated
Mors dag 4

Behandling av Gaucho nummer två har blivit av. Lite förvirring med ändrade tider medförde en timmes väntan på djursjukvårdare Ida innan hon kunde påbörja shock waves behandlingen . Behandlingen gick bra och backningen med hästsläpet var lite bättre denna gång . På väg dit och hem i bilen var det många skratt. Cissi har aldrig långt till ett skratt och det smittar av sig . Det hela kan ses som bra kvalitetstid under transport av häst.

I vantan rotated
Mors dag 5

Mer planering inför Falsterbo sker just nu. Det ska registreras hästars ,ryttares och medföljandes namn men även bilar och släps registrerings nummer. Speaker text för ras prresentation och val av musik vid framträdandet. Här hemma tränas Graciano som vilat från sin hovskada. Det är grannens ridbana mitt emot som har lite hinder , precis som det kan se ut på Falsterbo området. Därtill ska det snart komma upp Bilbengtsson beachflagga här på gården. Sonen Gustav ska låna hem. Fler miljötränings objekt kan vara paraplyer och rök från grillar.

Skiftande väder i denna vecka, blåst, regn och så efter regn kommer ju sol . Denna bild är tagen mellan syren och guldregn blomning . En kväll blev himmeln ljust rosa mot  guld färgat .

konstig himmel rotated
Mors dag 6

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment