Öppen himmel

Öppen himmel. Det är fina dagar nu. Sol som värmer i ansiktet men kallt då solen går ner. Det har varit vindstilla och då gör det inget med några minusgrader. Då kvällshöet har utdelats kunde jag  titta upp på himlavalvet och ser nästa en fullmåne.  I torsdags kväll möttes Saturnus och Jupiter över vårt tak .  Ljuset är tillbaka och det blir inte mörkt förrän vid 18.30. På morgonen är det ljust få jag släpper ut hästarna vid 06 45.

Öppen himmel
Öppen himmel

Trogna medryttare rider onsdagar . Min granne Anns islandshäst rids av Lovisa till höger och gamle Heljar rids av Caroline dessa kvällar.

Öppen himmel

Idag lördag har Alexandra gett ridlektion till de nya medryttarna från Malmö. Det visade sig att Lilly är för framåt häst för Natalia 15 år. Johanna kommer fortsättningsvis rida Graciano då han är ledig.  Ida .L red ut barbacka på Heljar.

Med varmt solsken var det skönt att vara ute hela dagen . Tvätt och städning får vänta sådan här dagar.

Öppen himmel

Slutligen Golden retriever Doris fäller vinterpäls  katten fäller ,Lilly fäller, men inte minst Heljar tappar 5 cm långa vinter päls. Vi har en ”koskrapa” som fullständigt skrapar av stora tussar päls från Heljar. Vi står ute för att slippa ha håret  i kutterspånet i boxarna. Ja, det är som det är bara att ta sig igenom.

Öppen himmel

Innehållsförteckning

Conquista Gård

Ridguiden

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment