Från ridbana till naturpool

Från ridbana till naturpool. Semesterveckan började inte så bra. Mycket ihållande regn och blåst på det hela måndagen. Vår väg i backen har luckrats upp och är mycket ojämn med rännils fåror. Tur nog står allt annat kvar på sina platser. Även träden har klarat av de starka vindarna. Lite smågrenar här och där men inga träd som måste sågas upp. Efterhand lugnade sig både vinden och regnandet. I slutet på veckan känns det som om sommaren kommit tillbaka igen. 

Trots det dåliga vädret, kom distriktsveterinärerna från Flyinge ut och gjorde ny scanning på Graciano. Jag fick visa upp lite i skritt och några töltsteg här på gårdsplanen .Både Lilly och Graciano är bättre och det har jag ju märkt då jag tar deras promenader. Nu ska även Lilly promeneras 5 minuter dagligen. Ny uppföljning i slutet av september.

Veckans stora nyhet är att den häst tjej vid det fina namnet Kajsa, kom ut och hälsade på som igår lördag . Hon är klippt och skuren för framför allt Imperia. Redan imorgon kommer hon ut och börjar arbeta med henne i corallen . Troligen kommer ni få höra mera ifrån henne framöver. Cicci och jag har haft affärsmöte i lördags . Ett bra möte som mynnar ut i ett samarbete med min gårdsbutik och Ciccis konstnärskap. Nu ska vi sätta fart på butiken med fasta öppet tider.

ridbana

Bild :Cicci framför en del av tavlorna.

ridbana
Andra hands butiken har mycket att erbjuda. Första öppna söndagen blir 17 september klockan  11-14.00. Välkomna att besöka oss då.
ridbana
Sista bilden är då efter hällregnet då jag gick förbi grannens ridbana på tisdagen.

Från ridbana till naturpool

Innehållsförteckning

Conquista Gård

Ridguiden

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment