Sommarkänslan finns kvar

Det har gått två veckor sedan  semesterstart från mitt andra jobb och tänk vad tiden bara flyger iväg….   Visst jag och min man Johan har sorterat ut mycket och kört till återvinningen och skänkt till Erikshjälpen. Vår yngsta son har flyttat till studentlägenhet i Malmö och det har varit grund till många saker som inte är av intresse längre har sorteras ut . Med tre söner har vi blivit som en lager central med alla saker som senare…. ska hämtas. Men det har inte bara varit jobb. Tack vare Cissi min goda vän, har det blivit möjligt att göra en kortare resa till Bornholm för att fira min syster och min pappa som har ”nollat”,   60 och 90 år. Det var en fantastisk resa med 9 vuxna och en baby , vårt barnbarn Wilhelm ålder 0 till 90 år och så vår ena hund dansk svenska gårdshunden Freya . Det var inte så svårt eller dyrt med Rabies vaccination / hundpass. Anledningen att Golden retriever Doris 10 år fick bli hemma var att hon har problem med sin rygg och svårt att koppla av i bilen. Dessutom , lite sällskap och vakthund till Cissi.  Den största nackdelen att ha hästar är att man är så beroende av andra att komma iväg på resor. Det är guld värt att ha vänner , kontakter att kunna komma ifrån någon gång . Jag är så nöjd och lycklig att vi kunde göra denna familjeresa tack vare Cissis hjälp med hästarna , katten och hunden Doris.

Sorgen efter Gaucho är stor men med tiden och insikten att han inte mådde så bra, gör att beslutet att avliva honom känns bra trots allt. Han lever kvar i allas våra minnen och så klart alla de föl han fått .

Cissi o Gaucho
Cissi med Gaucho E.K

Vädret har svängt om till svalare men sommarkänslan finns ännu kvar. Den perfekta årstiden att rida. Plats för fler medryttare i veckorna finns.  Välkomna att skicka en förfrågan på pasoperuano@havberg.se. Hästarna Lilly, Graciano och Heljar finns att se på www.paso-peruano.se  

sjukskoterskor pa vag ut 1 rotated
Sjuksköterskor på väg ut

Bild : sjuksköterskor på väg ut.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment