En vecka har passerat

En vecka har gått sedan vår Berner Sennen Selma lämnat jordelivet. Det är en stor saknad och ”syster” Doris Golden retrievern ser moloken ut. Sitter mest i förstugan och tittar ut genom fönstret, som om hon väntade på henne. Vi tände ett större gravljus förra torsdag kväll och det brann fint hela tiden trots regn och rusk och starka vindar ända framtill tisdags morse.  Det var just på tisdag som vi pratade med hundhjälpen.se om en viss Freya. En snart 3årig byracka från Rumänien med härlig utstrålning. Hon blev omhändertagen av länsstyrelsen och har rehabiliterats hos en hundtränare. Johan och jag + Doris så klart, åker upp på lördag till Jönköping för att träffa henne.

Sista bilden

Selma
Selma

Sista bilden på Selma då hon tog sista sucken. Jag var hos henne…… ända fram till slutet, trots att det var ledsamt

Hektisk dag

Nu till hästarna och som i måndags var det verkligen fullbokat. Åsa, kiropraktiker kom 09.15 såg över Gracianos .Han hade låsningar i korset och spändhet i ryggmuskulaturen. Heljars och Gracianos  skogshage är bitvis brant och lerjorden gör att de lätt glider och får sträckningar.

Kl 10.00 kom Eva från arbetsförmedlingen och pratar med Cissi som arbetstränar här hos mig .

kl 10.45 kom Johanna Akke, hästinstruktör och som rider in hästar och så är hon ju även hovslagare.

Det var en fröjd att se lilla Imperia finna sig i att en ryttare satte sig upp på ryggen, bara så där utan tvivel. En liten video hur det gick till finns på instagram: conquista.gard., se den !

Hovslagare Patrik hörde av sig på morgonen och undrade om han kunde komma måndag istället för torsdag.

Han kom vid 11.00 och skodde Lilly och Italia, tur att jag hade både Cissi och Sofie här då. Det blev samtidigt med att Johanna tränade Imperia i corallen .

I corallen
instruktör Johanna och Imperia i corallen.

Vårdag

Slutligen, så har det varit en underbar vårdag idag, om än med minusgrader i morse. Solen fyllde både mig, Emma och Cissi med värme och energi. Ridtur runt Svaneholm slott

Emma och Cissi på Lilly och Italia
Emma och Cissi på Lilly och Italia, framför Svaneholm slott.

många hälsningar Susanne

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment