Fortsatt sommar

Sommaren håller i sig och gräset  i beteshagen har gulnat och är alldeles ned betat. Av den anledningen har hästarna Graciano och Heljar flyttat tvärs över vägen och går nu i ny hage med grönt gräs. Den som spar han har….  Ena medryttare, Sidsel har sen semester och vi tog oss tid att riktigt bada Italia och Lilly häromdagen. Man kan se avkopplingen hos hästarna på att underläppen hänger , det är nästan som saliven skulle kunna rinna ur. Schamponering och sedan svalt vatten eftersom det är varmt i luften torkar de snabbt.

Lilly efter spabehandling rotated
Lilly efter spabehandling.
Fotomodell

Lilly är en speciell häst hon har ju gjort reklamjobb i ett hus som renoverades mitt inne i Lund där betong borr och svetslågor hördes  samt att plast hängde ner från taket där hon blev inledd . Stod även utan grimma då hon blev fotograferad i studion. Bild finns från tidigare blogg. Då är det inte konstigt att hon inte tycker att det gör något att jag kastar ner halm från loftet då jag glömt att strö men tagit in hästarna för kvällen.

Lilly i halm rotated
Lilly i halmen
Yes, you can

Idag har varit en härlig dag med många medryttare och tjejer som tidigare arbetstränat hos mig. Efter det att hovslagare Patrik var klar, fikade vi under paviljongen och de tre red ut en runda.  Jag har saknat dom och härligt att vi startar upp där vi sist avslutade. Inget konstigt med den relationen. En ny, tilltänkt medryttare har även besökt gården idag. Hon kommer som på lördag för att ta en första runda med Gaucho. Hennes kommentar var, en hingst det kan jag väl inte rida….. Yes, you can, you can.

Senaste tvål favoriten rotated
senaste tvålfavoriten
Tävlingsförslag

Jag har föreslagit till tidningen Hippson att utlysa en tävling om den mest älskvärda hingsten  (därefter sto , valack ). Då kan jag anmäla vår hingst Gaucho E.K till den tävlingen.  Ni som inte har sett hans senaste film , klicka på länken! > https://youtu.be/6vLrTeRx92I

Detalj
klappträ rotated
Klappträ

Avslutningsvis , en detalj från Conquistagård . Klappträ  med välutformad hästdetalj . Jag tror det är ett klappträ att klappa tvätten med i bäcken, före tvättmaskinens tid. Hör av er om jag har fel.…

Susanne!

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment