Uppskjutet

Äntligen kom då besked från Falsterbo Horse Show, att det skjuts fram till 2021,  den 10-18 juli. Det var ett väntat och riktigt besked som gör att man inte går och hoppas. Det verkar som om vi är välkomna med att visa upp våra gångartshästar till uppvisningsdagen 2021.

Digital version

Vi har av samma själ skjutit på Lilla hästrundan till 2021 men på sätt och vis ”ställer vi om” som det så fint heter nu. Vi gör en digital ”lilla hästrunda” för 2020. Varje deltagare skickar in en kort video på 2-3 minuter om det som skulle ha visats upp. Materialet kommer sedan att klippas ihop till en gemensam lilla hästrunda. Filmerna kommer att läggas ut på lilla hästrundans Facebooksida och kanske även på You Tube. Bättre att göra något än inget alls.  Återkommer till detta längre fram.

Statister

Vi har som igår filmat och fixat med bilder i den skira grönskan. Klädde upp två av Paso Peruanohästarna, och de två som arbetstränar hade som uppdrag efter det att stallsysslorna var gjorda, att fungera som statister till små videosnuttar. Någon finns med på instagram: conquist.gard.

cissi o Gaucho
Cissi o Gaucho
de två
De två

Passa på

Det gäller att passa på nu när allt är så vackert. Det till och med snöar små vita blad från alla körsbärsträden då vi rider ut. Naturens konfetti. Det enda som jag önskar just nu är lite mer grönt i stonas utsläppshage. Det är konstigt när annat som inte ska växa, fullständigt tar över i rabatterna.

Upptäcksfärd

Jag har gått upptäcksfärd på hemmaplan och ser små ting att glädjas åt. Delar med mig av de små detaljer som kan göra stor skillnad. Gör en glad.

1: loggan på stallväggen

2: Skottet från det stora Kastanjeträdet här i närheten, växer på bra.

3; Loppisfynd på stalldörren.

Ida den yngre och hennes cykel , visar på aktivitet efter skoltid

Hälsningar Susanne

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment